LOGO
Webmaster Bargo
Copyright © 1995-2013

  • chleb foremkowy żytni ze słonecznikiem,
  • chleb foremkowy pszenny,
  • chleby foremkowe zwykłe i z dodatkami; krojone i foliowane,
  • sztangielki, plecionki, ślimaczki, bułki zwykłe, z makiem, z kminkiem, z solą i z sezamem, bułki kukurydziane, bośniaczki,
  • weki czyli bułki wrocławskie,
  • obwarzanki krakowskie z makiem, solą i sezamem,
  • buchta.

W recepturach własnych mamy przepisy na smaczny, choć niestety droższy orzechowiec staropolski, chleb żytni ze śliwką oraz chleb żytni. Przygotowywane są one na indywidualne zamówienia klientów. Większość wyrobów może być krojona i pakowana w woreczki.
Odpowiadając na coraz więcej próśb ze strony odbiorców pakujemy chleb w opakowania papierowe, które pozwalają wypiekom zachować naturalną wilgotność, chrupkość, zapach i smak.

Wstecz